Koppeling WooCommerce met Storecontrl

Heeft u zowel een fysieke winkel als een WooCommerce webshop? Dan is de koppeling WooCommerce met Storecontrl onmisbaar!

Wat is Storecontrl?

Storecontrl is een winkelautomatisering software voor de retail. Het houdt de voorraden bij en fungeert als kassasysteem. Met deze software is uw fysieke en/of webwinkel volledig te beheren. Kortingen ingeven, producten toevoegen of aanpassen, niets is een probleem.

Lees hier meer over Storecontrl.

Hoe werkt de koppeling tussen WooCommerce met Storecontrl?

Door de koppeling van WooCommerce met Storecontrl laten we deze 2 software programma's met elkaar communiceren. Deze communicatie werkt 2 kanten op: van WooCommerce naar Storecontrl en andersom. Wordt er in de fysieke winkel een aankoop gedaan, wordt dit via Storecontrl doorgegeven aan WooCommerce waardoor ook in WooCommerce de voorraad wordt aangepast. En andersom werkt dit net zo: als er in de webshop een aankoop wordt gedaan wordt ook dit "gemeld" bij Storecontrl.

Naast voorraadbeheer werkt ook de productbeheer uitmuntend: een nieuw product hoeft slechts 1 keer ingevoerd te worden. Doe dit in Storecontrl en het nieuwe product wordt tevens in de webshop geplaatst, inclusief de juiste informatie. En is een bepaald product (tijdelijk) te verkrijgen met korting? Geen probleem! Ook dat wordt automatisch tussen de beide systemen gecommuniceerd.

implenteren koppeling woocommerce met storecontrl

Implementeren koppeling WooCommerce met Storecontrl

De koppeling die nodig is om WooCommerce en Storecontrl te kunnen laten synchroniseren kunnen wij voor u voorzien. Wij rekenen hiervoor geen maandelijks bedrag, maar een eenmalig bedrag bij implementatie.

Vooraf bespreken we samen uw wensen en het daarbij horende traject dat volgt voor implementatie.

Is er maatwerk nodig om de koppeling voor u optimaal te kunnen laten functioneren? Ook dat is bespreekbaar.

Koppeling van andere kassasystemen met WooCommerce

Ook in de koppelingen van andere kassasystemen met WooCommerce kunnen wij voorzien. Neem voor uw specifieke wensen of vragen contact op.

Overweegt u de koppeling tussen WooCommerce en Storecontrl? Neem contact op via info@woocommerce-manager.nl of bel ons op 0294-760008. Wij verstrekken u graag meer informatie!