Referenties

Na jarenlange ondersteuning met raad en daad op onze Virtuemart webshop hebben wij de samen de stap gemaakt naar een WordPress/Woocommerce systeem.  Er worden direct heldere afspraken gemaakt gevolgd door een duidelijk stappenplan met wie doet wat, welke prima opgevolgd worden. Binnen afzienbare tijd is er door Danny en Amanda een complete webshop overgezet geheel volgens afspraak. Onze dank hiervoor.

Harold Knoops, Eigenaar
https://www.harcotrading.nl

Na Amanda en Danny regelmatig al jaren een website naar alle tevredenheid te laten onderhouden, nu gevraagd om een website grondig aan te pakken en twee websites te bouwen. Chapeau, binnen aanzienlijke tijd drie mooie websites en geïntrigeerde webwinkel. Kordaat en professioneel, een aanrader wanneer u zonder te veel woorden "waar voor uw geld" wenst.

Ton ten Westenend, Eigenaar
http://www.hygienecontrolbenelux.com

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Als er iets aan de hand is met de site, reageren jullie adrem; zeer fijn in deze snelle webwereld.

Verder hebben wij wel de indruk dat de professionele kennis aanwezig is want voor elke vraag is er een oplossing. We zien uit naar langere samenwerking!

Eunice Rudge, Eigenaar
http://www.dryneedle.nl

E Business Solutions heeft mijn website “All4Mum” enkele jaren geleden naar volle tevredenheid gemaakt.

Echter, nu een aantal jaren later, was de website m.i. toe aan een opfrisbeurt. Dit neergelegd bij Danny en Amanda en die pakten gelijk de handschoen op. Heerlijk hoe Amanda meedenkt en alles gelijk geregeld wordt. Er wordt echt aandacht aan je besteedt. Danny krijgt zo ongeveer alles voor elkaar en Amanda bruist van de ideeën! Kortom, een topstel die heel veel voor je website kan betekenen!

Annette Feije, Eigenaar
http://www.all4mum.nl