PakketMail voor WooCommerce

Heb je te maken met pakket verzendingen en wil je dagelijks tijd en geld besparen? Dat kan! Zeer gemakkelijk zelfs, met PakketMail voor WooCommerce.

Eenvoudig, voordelig en zorgeloos verzenden

Onze partner PakketMail biedt voordelige en gebruiksvriendelijke verzendoplossingen en maakt hierbij gebruik van de logistieke netwerken van verschillende gerenommeerde vervoerders.

Samenwerken met PakketMail betekent flexibiliteit. Je zit niet vast aan minimum verzendaantallen of overeenkomsten voor minimale periodes. Bij PakketMail ben je altijd welkom, ongeacht het aantal pakketten dat je per jaar verstuurt en ongeacht de gewenste periode dat je via hen wilt verzenden.

Verzendsysteem

PakketMail heeft een web-based verzendsysteem ontwikkeld waarmee snel en eenvoudig verzendlabels van verschillende vervoerders aangemaakt kunnen worden. Een aantal functionaliteiten waarmee wij ons systeem aanpassen naar de wens van onze klant:

  • Vanuit verschillende subaccounts / subafzenders verzenden
  • Verschillende gebruikers binnen een klantaccount
  • Importeren van CSV bestanden of het koppelen van ons verzendsysteem via plugins of API
  • Verschillende formats waarmee men kan kiezen hoe labels geprint worden
  • Klantenservice vragen rechtstreek vanuit ons systeem stellen
  • Automatische track & trace mails versturen aan klanten in de taal van de ontvanger

PakketMail voor WooCommerce

Klantenservice

De Klantenservice van PakketMail staat altijd voor haar klanten klaar. Wij zijn contactpersoon voor alle logistieke vragen, verzorgen alle communicatie met de vervoerders en in geval men te maken krijgt met een vertraagde, beschadigde of vermiste zending, nemen zij status navraag trajecten en eventuele claimtrajecten uit handen.

Geen dubbel werk meer

PakketMail is te koppelen aan WooCommerce. Op deze manier hoef je geen orders meer over te typen en lift je mee op de inkoopvoordelen die zij bedongen hebben. Zo bespaar je al snel, afhankelijk van het aantal verzendingen dat je verwerkt, uren per week en kan dit je honderden euro’s per jaar aan verzendkosten schelen!

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? PakketMail gaat graag in gesprek over jouw specifieke verzendbehoeften en doet je graag een vrijblijvend voorstel!

Vraag je persoonlijke voorstel aan via www.pakketmail.nl/offerte en vermeld als referentie ‘E-Business Solutions’. Dan wordt gebruik van de software kosteloos aangeboden!

PakketMail installeren in WooCommerce

Voor het installeren van PakketMail in WooCommerce staan wij natuurlijk graag klaar! Wij weten de ins en outs en kunnen de installatie en koppeling moeiteloos voor je uitvoeren. De te volgen stappen zijn als volgt:

  1. Neem contact op met PakketMail via www.pakketmail.nl/offerte en vermeld als referentie ‘E-Business Solutions’ en laat je inlichten over hun services. Spreekt het je aan (wij zijn fan!) open dan een account.
  2. Wanneer dit gedaan is neem je contact op met ons via info@woocommerce-manager.nl. Wij zullen de installatie in WooCommerce voor je uitvoeren. De kosten hiervoor zijn slechts €32,50.

Easy as that!