WooCommerce Maatwerk

WooCommerce is behoorlijk compleet wat betreft functionaliteiten en opties. Maar soms is dat niet voldoende om aan uw wensen te voldoen en zal er binnen WooCommerce maatwerk aan te pas moeten komen om hetgeen u voor ogen heeft te kunnen realiseren.

WooCommerce Plugins

WooCommerce kent vele plugins welke standaard al beschikbaar zijn binnen een template. Daarnaast zijn er zowel gratis als betaalde plugins voor WooCommerce die de functionaliteiten voor uw webshop uitbreiden en verbeteren. Diverse plugins zijn hier te verkrijgen.

Heeft u bepaalde wensen en wilt u weten of er een plugin hiervoor beschikbaar is? Vraag het ons gerust! Daarnaast helpen wij u graag met de installatie ervan.

WooCommerce api

We werken allemaal graag zo efficiënt mogelijk. Daarom is het van groot belang dat WooCommerce moeiteloos samenwerkt met uw andere software om bijvoorbeeld de voorraad administratie en verkoop administratie zo goed mogelijk te laten verlopen. Een API tussen WooCommerce en bijvoorbeeld uw boekhoudprogramma (exact, e-boekhouden.nl, reeleezee, etc) zorgt ervoor dat de software programma's met elkaar samenwerken om u een hoop werk te besparen.

Heeft u de wens om, in welke vorm dan ook, WooCommerce maatwerk uit te voeren, neem dan contact op via info@woocommerce-manager.nl of telefonisch via 0294-760008. Wij helpen u graag!