WooCommerce updates

Regelmatig brengt WooCommerce updates uit. Wat moet u hiermee? Zijn ze allemaal noodzakelijk? En hoe moeten deze geïnstalleerd worden?

We snappen heel goed dat u de antwoorden lang niet altijd heeft. Maar wij wel! Met onze jarenlange ervaring en kennis van WooCommerce kunnen wij u adviseren over WooCommerce updates en ander onderhoud. En natuurlijk kunnen wij u ook werk uit handen nemen.

WooCommerce producten toevoegen

Een zeer belangrijk, maar ook tijdrovende klus: producten toevoegen in WooCommerce. Het moet goed gedaan worden, anders heeft het geen zin. U moet denken aan de te gebruiken titels, teksten en afbeeldingen vanwege de SEO. Dan daarbij moet het er allemaal piekfijn uitzien voor uw bezoekers. Een heleboel om aan te denken dus!

Heeft u geen tijd om producten toe te voegen in WooCommerce? Wij nemen u dit werk graag uit handen!

WooCommerce_updates

WooCommerce Downloads

Plugins voegen een functionaliteit toe aan je webshop/website. Er zijn vele plugins voor WordPress en WooCommerce beschikbaar. Vaak kosten deze plugins niets, maar sommige plugins zijn wel betaald.

Plugins en updates voor WooCommerce zijn te downloaden vanaf https://nl.wordpress.org/plugins/woocommerce/.

WooCommerce onderhoud

Ook ander "onderhoudswerk" in WooCommerce, zoals bijvoorbeeld updates uitvoeren, aanpassingen maken aan het template, configuratie instellingen aanpassen en problemen oplossen nemen we graag van u over. U kunt ons bereiken via 0294-760008 of info@woocommerce-manager.nl.