WooCommerce webshop

Een WooCommerce webshop is een zeer stabiele, maar toch zeer gebruiksvriendelijke manier voor het starten en onderhouden van een webwinkel. Voor kleine, maar ook grotere webshops zeer geschikt.

WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce is de webshop plugin voor WordPress en bied vele opties standaard binnen het software pakket. Mist u eventueel iets binnen dit pakket, dan zijn er vaak (betaalde) plugins om zo aan vrijwel iedere gevraagde functionaliteit te kunnen voldoen. Wil je meer informatie over WordPress? Kijk dan even op onze website www.wordpress-manager.nl.

U kunt uw webshop gemakkelijk zelf onderhouden met behulp van WooCommerce. Producten toevoegen, prijzen aanpassen, voorraden nakijken, teksten veranderen, alles werkt even gemakkelijk binnen WooCommerce.

Een WooCommerce webshop laten maken hoeft niet veel tijd te kosten. Al binnen enkele weken kan de webshop in bedrijf zijn. Uiteraard is dit van vele factoren afhankelijk, maar aan ons zal het zeker niet liggen!

WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce webdesign

Voor WooCommerce (wat gebruikt wordt binnen WordPress) zijn er standaard templates verkrijgbaar. Duizenden, zo niet meer. U kunt gebruik maken van zo'n template. Dit bied vele voordelen:

  • Het gehele design klopt en is op elkaar afgestemd
  • Er is rekening gehouden met WooCommerce binnen het design
  • Het WooCommerce template is responsive
  • Het WooCommerce template voldoet aan de laatste technische eisen
  • De aanschaf van een template is niet duur

Een aangeschaft template voor WordPress in combinatie met WooCommerce kan geheel aangepast worden naar uw wensen wat betreft de layout. U kiest natuurlijk een template omdat deze u aanspreekt en bij uw ideeën past, maar kleuren, teksten, logo's en foto's kunnen bijvoorbeeld allemaal aangepast worden. En dat doen wij graag voor u!

Door gebruik te maken van een bestaand template houdt u de kosten van de ontwikkeling van uw WooCommerce webshop laag.

WooCommerce webshop

WooCommerce iDeal

iDeal is een van de meest voorkomende betaalmethodes voor webshops. Ook binnen WooCommerce is iDeal gemakkelijk te implementeren. U kunt zo uw klanten veilig en optimaal betaalgemak bieden.

woocommerce ideal

WooCommerce hosting

Zonder hosting geen webshop. Speciaal voor uw WooCommerce webshop bieden wij speciale hostingpakketten aan die zijn afgestemd op de technische eisen die WordPress en WooCommerce stellen tegen aantrekkelijke tarieven.

Wij bieden 4 standaard WooCommerce hostingpakketten aan: Lite, Starter, Standard en Pro. Binnen deze pakketten verschilt vooral de beschikbare webruimte. Bekijk onze WooCommerce hostingpakketten op de hosting pagina en bestel direct!

WooCommerce-Manager

Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten dan ook altijd net even die extra stap waar we kunnen. Wij zijn zowel per email als per telefoon goed bereikbaar en proberen uw vragen zo snel en adequaat mogelijk te beantwoorden.

Heeft u besloten uw WooCommerce webshop door ons te laten bouwen? Dan gaan we samen een nauwe samenwerking aan om tot het door u gewenste resultaat te komen. Want alleen het beste is goed genoeg.

Wij zijn gevestigd in Naarden, maar onze klanten zitten door het hele land. Wij zijn zeker niet gebonden aan de regio waar we gevestigd zijn.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? U kunt ons bereiken op 0294-760008, via info@woocommerce-manager.nl of via het contact formulier. Wij staan u graag te woord!